Workshop

Keramiek

Workshop keramiek

Tijdens mijn workshops maakt u kennis met de meest uiteenlopende technieken. Niemand moet presteren terwijl het niveau individueel wordt afgestemd op de mogelijkheden van elke deelnemer. 

Om mee te doen volstaat het dat u er zin in hebt, u hoeft helemaal geen ervaring te hebben. Zowel absolute beginners als gevorderde keramiekers krijgen mijn volle aandacht.

Opbouw met de hand, draaien op de schijf, decoratie met slib en engobes, glazuren en en ook het raku-bakken komen aan bod. Elke deelnemer keert in ieder geval met een aantal werkstukken huiswaarts.

Wanneer

De workshops worden doorlopend georganiseerd vanaf september tot en met juni. 

Er zijn sessies op maandagavond, dinsdagnamiddag en -avond, woensdagvoormiddag en -avond en ook op vrijdagvoormiddag.

In principe kiest u voor een vast tijdstip en aaneensluitende weken maar als de bezetting het toelaat kan daar, na afspraak, vlot van afgeweken worden. 

Ook op afspraak ben ik beschikbaar. Een éénmalige sessie om even te proberen of een groepssessie met vrienden of geïnteresseerden, het kan allemaal. 

Deelnemen

Wenst u deel te nemen, bel me even op, kom gerust even langs voor een eerste kennismaking of reserveer onmiddellijk via onderstaand formulier.
 

Standaard reserveert u uw plaats via een 10-beurten-kaart (€ 380,00). Voor wie voorzichtiger wil starten is er ook de optie om te opteren voor de 4-beurtenkaart (€ 190,00).

Voor elke sessie waaraan u deelneemt wordt een beurt in mindering gebracht. Is de kaart opgebruikt dan kan u deze uiteraard vernieuwen. Komt u niet opdagen zonder verwittigen dan wordt een beurt aangerekend. Aangekochte reservaties worden niet terugbetaald.

Het gebruik van de gereedschappen en de draaitafels (8 stuks) is in de prijs begrepen. Klei en bakkosten worden afzonderlijk verrekend. Alle materialen zijn ter plaatse aanwezig, u hoeft dus niets anders mee te brengen dan uw goed humeur en een short die behoorlijk vuil mag worden. 

Koffie, water of thee en een kleine versnapering wordt steeds van harte aangeboden.

Inschrijving voor de Workshop keramiek
  Ik kies voor:

  Op:

  Na het eindtijdstip krijgt u nog een half uur de tijd om op te ruimen.

  Workshop

  Bloemschikken

  Workshops Bloemschikken

  Mijn workshops zijn er op gericht uw leefwereld te verrijken op basis van uw eigen creatieve mogelijkheden.

  Het met eensgezinden samenwerken in een ongedwongen en vriendschappelijke sfeer is in dit verband bijzonder drempelverlagend.  Tijdens de volledig praktijkgerichte sessies maakt u uitgebreid kennis met verschillende stijlen, aspecten en technieken van het bloemschikken.

  Er  is aandacht voor kleur, lijn, vorm, textuur, verhoudingen en natuurlijk ook geur.  De basishandelingen en principes worden bij het verwerken van de bloemen natuurlijk aangeleerd en gevolgd.

  Eens u de technieken beheerst  kan u in alle spontaniteit creëren wat er voor uzelf plezierig en evenwichtig uitziet…  ter gelegenheid van een feestje, receptie of verjaardag, voor uw etalage of gewoon voor de sfeer in uw huiskamer.

  Wanneer

  De workshops worden doorlopend georganiseerd vanaf september tot en met juni. 

  Er zijn sessies op dinsdagvoormiddag, donderdagvoormiddag en ook op vrijdagnamiddag.

  In principe kiest u voor een vast tijdstip maar als de bezetting het toelaat kan daar na afspraak vlot van afgeweken worden.

  Ook op afspraak ben ik beschikbaar. Een éénmalige sessie om even te proberen of een groepssessie met vrienden of geïnteresseerden kan natuurlijk ook.

  Deelnemen

  Wenst u deel te nemen, bel me even op, kom gerust even langs voor een eerste kennismaking of reserveer onmiddellijk via onderstaand formulier.
   

  Standaard reserveert u uw plaats voor 4-beurten. De kostprijs voor de deelname bedraagt € 80,00.

  Alle gebruikte materialen (bloemen, oasis, …) kan u ter plaatse aankopen en worden afzonderlijk verrekend. Als werktuigen brengt u een schaar, een scherp mes en een snoeischaar mee. Ook zorgt u best voor kledij die tegen een stootje kan.

  Ervaring is absoluut niet vereist en alle gemaakte bloemstukken kan u onmiddellijk meenemen.

  Koffie, water of thee en een kleine versnapering wordt steeds van harte aangeboden.

  Lopende kalender
  Dinsdag
  Donderdag
  Vrijdag
  09-11u30
  09-11u30
  14-16u30
  01/02/22
  03/02/22
  04/02/22
  22/02/22
  24/02/22
  25/02/22
  15/03/22
  17/03/22
  18/03/22
  05/04/22
  07/04/22
  08/04/22

  Inschrijving voor de Workshop bloemschikken
   Ik kies voor de sessie op: