Workshop

Keramiek

Workshop keramiek

Tijdens mijn workshops maakt u kennis met de meest uiteenlopende technieken. Niemand moet presteren terwijl het niveau individueel wordt afgestemd op de mogelijkheden van elke deelnemer. 

Om mee te doen volstaat het dat u er zin in hebt, u hoeft helemaal geen ervaring te hebben. Zowel absolute beginners als gevorderde keramiekers krijgen mijn volle aandacht.

Opbouw met de hand, draaien op de schijf, decoratie met slib en engobes, glazuren en en ook het raku-bakken komen aan bod. Elke deelnemer keert in ieder geval met een aantal werkstukken huiswaarts.

Wanneer

De workshops worden doorlopend georganiseerd vanaf september tot en met juni. 

Er zijn sessies op maandagavond, dinsdagnamiddag en -avond, woensdagvoormiddag en -avond en ook op vrijdagvoormiddag.

In principe kiest u voor een vast tijdstip maar als de bezetting het toelaat kan daar na afspraak vlot van afgeweken worden.

Ook op afspraak ben ik beschikbaar. Een éénmalige sessie om even te proberen of een groepssessie met vrienden of geïnteresseerden, het kan allemaal. 

Deelnemen

Wenst u deel te nemen, bel me even op, kom gerust even langs voor een eerste kennismaking of reserveer onmiddellijk via onderstaand formulier.
 

Standaard reserveert u uw plaats via een 10-beurten-kaart (€ 300,00). Voor wie voorzichtiger wil starten is er ook de optie om te opteren voor de 4-beurtenkaart (€ 150,00).

Voor elke sessie waaraan u deelneemt wordt een beurt in mindering gebracht. Is de kaart opgebruikt dan kan u deze uiteraard vernieuwen.

Het gebruik van de gereedschappen, de draaitafels (6 stuks) en de bakkosten zijn in de prijs begrepen. Ook alle materialen zijn ter plaatse aanwezig. U hoeft niets anders mee te brengen dan een short die behoorlijk vuil mag worden. 

Koffie, water of thee en een kleine versnapering wordt steeds van harte aangeboden.

Inschrijving voor de Workshop keramiek
    Ik kies voor:

    Op: